ePrivacy og GPDR Cookie samtykke levert med TermsFeed Privacy
Tjenester

Prosjektstyring

Vi har lang og solid erfaring med prosjektstyring, og arbeider aktivt med våre oppdragsgivere for å sikre at deres prosjekt realiseres på best mulig måte.

Effekten av god prosjektstyring er helt avhengig av hvor tidlig vi blir koblet inn i prosjektet.  Vi arbeider aktivt mot våre oppdragsgivere i forhold til å bli med i prosjektutviklingsfasen og bidrar gjerne i prosjektet når det skal realiseres.

Slik jobber vi med prosjektstyring

Prosjektstyring handler om å ivareta alle ledd av et prosjekt gjennom generell prosjektledelse og byggeledelse. Vår rolle er å kontrahere rådgivere, samt styre og følge opp økonomien opp mot de vedtatte rammene. Vi benytter kjente fremgangsmåter og der det kreves benytter vi alternative enterpriseformer tilpasset prosjektets utfordringer. Som prosjektledere fungerer vi også som SHA-koordinator for de ulike fasene. Hvert prosjekt er ulikt og vi er opptatt av å skreddersy vår tilnærming til hvert prosjekt og behov.

Vi har solid erfaring innen prosjektstyring. Les mer om dette under våre referanseprosjekter.

Har du et prosjekt vi kan hjelpe deg med?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Kontakt oss i dag

Prosjekter

Prosjekter

Her finner du en oversikt over både planlagte, ferdigstilte og prosjekter under utvikling.

Møt Henning

– Fokus Rådgivning tar vare på folkene sine

Med en variert hverdag og mange baller i luften har Henning Brekke formet en arbeidshverdag han trives godt med i Fokus Rådgivning.

Henning Brekke

Avdelingsleder prosjektavdeling

485 00 680 Send e-post Se alle ansatte innen Prosjektstyring

Arbeidsmetode

Vår oppfatning av god prosjektstyring er å ta tak i en prosjektidé, videreutvikle den innen avtalte rammer og følge det opp gjennom prosjekt- og byggeledelse frem til ferdigstillelse.

Les mer om vår arbeidsmetode