ePrivacy og GPDR Cookie samtykke levert med TermsFeed Privacy
Jobb i Fokus Rådgivning

Vi samler på kloke hoder

Fokus Rådgivning er bygget opp av dyktige rådgivere med høy kompetanse. Det gjør oss rustet til å levere god rådgivning i alle prosjekt. Det er vi også nødt til når vi har som mål å ha fornøyde kunder - hver eneste gang

Fokus Rådgivning sin historie begynte i det små, med en håndfull prosjektledere i 2008. Fra da har vi vokst sakte, men sikkert, basert på prosjekter som har kommet inn og behov for ny kompetanse:

– For oss handler det om å gjøre plass til de riktige folkene og riktig kompetanse, enten ved å rekruttere utenfra eller å utvikle de kreftene vi har internt, forteller daglig leder Reidar Steine.

– Vi samler på kloke hoder. Hos oss er det stort spillerom for utvikling og vi setter pris på initiativene som kommer fra ansatte.

Vi søker energirådgiver med fagansvar / energi og miljø

Faglig sterke og uredde

For å kunne levere så godt som vi gjør, er vi avhengig av at de kloke hodene i bedriften fungerer best mulig. Hver ansatt blir ivaretatt gjennom gode ordninger for alt som kreves for å få jobben gjort. Bedriftskulturen vår er faglig sterk, preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjonen. Entreprenørskap lever i veggene hos Fokus Rådgivning, og det er en ureddhet i organisasjonen som gjør det mulig å tilpasse seg oppdragsgiverne:

– Vi går alltid inn i prosjekter med åpent sinn og ja-hatten på, forteller Henning Brekke, leder for prosjektavdelingen.

Møt Henning

Sosialt engasjement

I tillegg til sosial trivsel gjennom årlige turer og aktiviteter, legges det også til rette for samfunnsengasjement i bedriften. I Fokus Rådgivning har vi en klar filosofi om å være aktive bidragsytere og gi tilbake en del av overskuddet til samfunnsmessige gode formål knyttet til idrett, kultur og sosialt engasjement. Dette gjør vi blant annet gjennom vårt sponsorat av skihopper Silje Opseth. Fokus Rådgivning er også bronsepartner med Ingeniører uten grenser og vi støtter arbeidet til Fontenehuset Hønefoss.

Samfunnsansvar

Tror du at Fokus Rådgivning kan være et sted for deg?

Ta kontakt. Vi er alltid åpne for en prat.

Reidar Steine
Reidar Steine

Daglig leder

951 90 179

Send e-post